Skip to content

Uitval voorkomen

Onderzoeken, ontwikkelen en afstemmen van kwaliteiten

Het zakelijk aanbod van Buro WA bestaat uit het afnemen van assessments (psychologisch onderzoek), coaching en mediation op samenwerking. Voorkom uitval van uzelf of uw medewerkers door op tijd gerichte begeleiding in te zetten! Meer weten over wat Buro WA voor u kan betekenen?

Psychologisch onderzoek

Goed inzicht in talenten verhoogt de kans op succes! Met behulp van verschillende testen (assessment op maat) inzicht verkrijgen in kwaliteiten, drijfveren, persoonlijkheid en ontwikkelpunten. Gezien worden en helder advies over welke keuzes passend zijn. Een goede start!

Coaching

Coaching op persoonlijke effectiviteit gaat over het helder vaststellen van persoonlijke doelen en leren gebruik te maken van kwaliteiten. Aan de slag met de ontwikkelpunten vanuit het assessment. In de kracht komen ondanks alles wat gaande is. Buro WA structureert en begeleidt.

Mediation

Conflicten, onenigheid en miscommunicatie kosten energie. Samenwerken is niet altijd van nature gemakkelijk. Hoe maakt u er samen het beste van? Vanuit inzicht in kwaliteiten bouwen aan vertrouwen en openheid geven over functioneren. Gericht op de toekomst wordt uitval voorkomen!

Buro WA - Wietske Homans

Postadres (praktijkruimte in aanbouw)

Marten Meesstraat 26
7553 BX Hengelo (Overijssel)

T   +316 – 2465 2705
E    info@burowa.nl

KVK: 65745051 

Terugbelverzoek

Als u mij uw naam, telefoonnummer en eventuele beschikbaarheid doorgeeft, bel ik u zo snel mogelijk terug.