Skip to content

BURO WA

Mijn naam is Wietske Homans. Na mijn afstuderen als communicatiewetenschapper en psycholoog ben ik in 2012 begonnen bij een onderzoeks- en adviesbureau en daarna bij verschillende organisaties in onderwijs en zorg (ggz, jeugd- en langdurige zorg) als communicatie-, kwaliteits- en beleidsmedewerker werkzaam geweest. In 2016 ben ik daarnaast gestart met mijn eigen communicatieburo om inhoud te geven aan professionaliseringsvraagstukken van organisaties in strategie, ontwerp en redactiewerkzaamheden.

Met een brede sociale en maatschappelijke achtergrond, levenservaring en een sterk analytisch en empathisch vermogen ontstond de wens om van meer betekenis te zijn voor mens en verbinding en zo ben ik met veel plezier in 2019 gestart als mediator en assessmentpsycholoog vanuit Buro WA. Ik ben als trainer/coach en opleider betrokken bij diverse opleidingen. Als mediator ben ik aangesloten bij de MfN en lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv). Daarnaast ben ik momenteel enthousiast buurtbemiddelaar, als vrijwilliger actief in wijkwelzijnsvoorzieningen en in afronding van mijn specialisatie familiemediation.

Betrokken netwerk

Buro WA is mede-oprichter van Mediators Collectief Oost-Nederland. Het samenwerkingsverband van gepassioneerde mediators heeft alle expertise in huis. MC Oost is voornamelijk actief in Oost-Nederland maar het werkgebied strekt zich uit van Friesland tot Den Haag. Mocht u op zoek zijn naar een mediator met een meer juridische inslag, of met specifieke deskundigheid op het gebied van HR, dan verwijs ik graag door naar 1 van mijn collega’s. Daarnaast is het ook mogelijk hen of iemand uit ons betrokken netwerk van juristen, fiscalisten en andere relevante deskundigen uit te nodigen dan wel te bevragen met een vraagstuk dat binnen een zaak aan de orde is.

Meerwaarde Buro WA